måndag 28 maj 2007

Arg, arg, arg.....

Nätshoppade 9 par Katvigstrumpor till VD:n till superpris 20 kr/paret. Tyckte dock de såg lite väl stora ut när jag fick paketet, inte så konstigt i och med att jag hade beställt 9 par i storleken 30-32, istället för 20-22!

Och vet ni vad det värsta är.....man kan inte byta....grrrr! Tur att de var så billiga, men ändå...ibland blir jag så trött!

Trött är jag även på att vänta på Styleins sista leverans, vilket jag även vet att några av er också är! Hatar sena leveranser!!

Arg blev jag också när jag postade mina kunders födelsedagspresenter och upptäcker precis när jag lägger ner ett av paketen i lådan att det saknas frimärken! Vad gör man, försöker dra upp paketet igen från lådan? Nej, utan hoppas på att den som skulle få ett Unikpaket, men ej fick hör av sig eller att Posten hade en bra dag och blev glad av alla påklistrade hjärtan!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Usch vad jobbigt med strumporna!

Anonym sa...

Strumporna skulle passa utmärkt på mina barns fötter :-)! Sicket fynd! Du får lagra dem - fötterna lär växa - haha! En del dagar är verkligen bara blä. Hoppas att denna dag blir bättre!

Anonym sa...

Ida: Ja drygt!

Weronica: Ja men då kanske du har ett par strumpor som present vid din nästa beställning! Idag är det klart bättre, men ibland så går verkligen allt fel : )!. Hoppas allt är bra med the businesswoman!

Anonym sa...

usch va typiskt med strúmporna... : (..sånt blir man trött på! Wiiiih..tänk om presenten va till : ) hihi... fyller 25 på freda! trevlig dag!

Anonym sa...

Hejsan! Undrar om ni kommer få in Mimie klänningen i svart från Stylein igen?? I stl S??

Anonym sa...

helena: Fyller du 25 på fredag, stort grattis!! Kan va din present om du var en av dem som fick grattismail för ngr veckor sen : )!

Tessan: Nej tyvärr! Men de är rätt små i storlekarna så är du en S/M så kan du antagligen ha M också. Maila info@unikdesign.se om du vill ha lite mått!