fredag 14 december 2007

Äntligen helg!



Vilken vecka...puhhh.... I tisdags var vi ett gäng butiker som hade kvällsöppet runt St Knuts Torg i Malmö och jag hade inte riktigt räknat med att såååå många var kvällsshoppingsugna : )! Som tur var kom väninnan Linda förbi och hjälpte till att slå in julklapp efter julklapp. Vi bjöd på riktigt bra erbjudanden, glögg och en massa godis. Nästa tisdag blir det en repris på denna kväll, mellan 18-20!

I onsdags blev jag och Hanna fotograferade, komiskt nog så hade vi tagit på oss exakt likadana skjortklänningar från MbyM. Jag tvingade Hanna att inte ta av koftan som hon tur nog hade utanpå, skulle ju se rätt komiskt ut om vi såg exakt likadana ut. Varför denna fotosession får jag tyvärr inte avslöja ännu....men snart kommer ett separat inlägg om detta : )!

Smyckena från Ms Bijoux är populära och idag fick vi in ett nytt gäng! Kommer ta en tid att lägga upp allt, men vi börjar med en lila kollektion som du kan se ovan, som passar klockrent med den lila lyxblusen från Philosophy Blues Original. Populära är även MbyM:s ryska sjalar och framförallt den vita är det extra tryck på. Ny leverans kommer nästa vecka, så ni som har beställt de senaste dagarna får tyvärr vänta några dagar på er leverans.
Förutom alla julklappar som ska inhandlas så ska ju även en Nyårsstass införskaffas. Så nästa vecka är det hög tid att ge dig lite shoppingtips inför nyår....
Ha en fin helg alla!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Detsamma Tipsar om de fina smyckena idag TREVLIG HELG

Anonym sa...

Tack Carina!!! Kram!

Sincerely Johanna sa...

Vad spännade med lite hemligheter. Väntar spänt på det inlägget.

Anonym sa...

Johanna...javisst är det roligt med hemligheter : )!