onsdag 1 augusti 2007

JADU 50% REA!

Bland de sista sommarkollektionerna som vi fick in var designern JADUs fantastiska ekologiska kollektion! I och med att höst/vinterkollektionerna måste få plats i vårt superlilla Showroom, så är det även dags att förflytta JADU till Reashoppen! Rean håller på till 15 augusti, sedan förflyttas det som ej sålts till Fyndshoppen (som har tagit semester under sommaren)

Litet meddelande till Unikans malmökunder!

Nu finns det möjlighet för er att lägga beställningar på Shoppen och betala (och prova) på plats i vårt Showroom! Det är lätt, klicka bara i betalningssättet "Kontant vid avhämtning", så lägger vi undan varan till dig till kommande lördag eller överenskommen dag & tid.

Intresset för vårt Showroom vid St Knuts Torg i Malmö har varit mycket stort, vilket är jättekul! Inom kort kommer vi även utöka våra nästan obefintliga öppetider : ) ....men mer info om det kommer mailas ut till malmöklubben. Är du inte medlem? Maila info@unikdesign.se och märk mailet Malmö!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kikar bara in och säger Hej! Eller kanske God Natt?! :)

Kram på dig!

Anonym sa...

Hej vännen...kul att du tittar förbi! Hoppas du har en härlig sommar och att du hade det underbart i Grekland som nybliven fru : )! Kram!