söndag 12 augusti 2007

Modemässan rapport 1


Pirjo på Ivana visar upp lite gobitar som vi köpte in! Den svarta klänningen längst upp till vänster med ett rådjur i guld....är en solklar favorit. Till klänningen kommer det komma en matchande väska och börs...me lika alot! Sedan har vi även min vapendragare, kusin och vän Lina som posar framför Ivanas kollektion!

Har precis vaknat efter att ha sovit en hel natt (!!!)....ja okey....förutom ett helt fantastiskt fyrverkeri som satt i gång vid tolvtiden från tivolit som ligger granne med hotellet. Gårdagen var superbra, vi kom till Köpenhamn vid 11 tiden, tanken var att vi då skulle checka in och först slappa ngr timmar innan jobbet börja. Men hotellet va helt fullbokat så vi kunde först checka in vid 14! Så vi gjorde igjordning oss i hotellets superstora gym istället och gav oss ut på stan för att äta lunch och dricka vin!

Efter det tillbringade vi ett antal timmar på mässan Gallery. Många trendiga märken och mycket superfina kläder, men faktiskt mycket jäkligt fult också. Varje gång som jag är på dessa inköpsmässor så blir jag lika förvånad av att de som säljer inte bjuder på något...kanske låter lite fjantigt. Det är bara de stora märkena som t ex SAND, Diesel och Fornarina som bjuder sina kunder på ett glas ramlösa, vin eller kanske en drink. Nej de flesta bjuder inte på någonting....eventuellt lite godis i en liten skål. Anna Holtblad bjöd på vindruvor.....men om man tillbringar nästan en timme för inköp och en massa pengar, så vill man ju ha något att dricka också. Försäljningsmässigt otroligt osmart...

Apropå Anna Holtblad, hon hade verkligen delar av sin kommande kollektion som var helt fantastisk. Vi stannande även upp hos oss Minimarket och snacka med en supergullig tjej som visade oss hela kollektionen....mycket riktigt fint, fanns helt fantastiska vår och sommarkappor, som jag bara vill ha NUU. ! Inköp hos IVANA Helsinki. Ingen av oss var helt lyriska över kollektionen....iallfall så som vi brukar vara! Men det fanns absolut vissa helt fantastiska styles som vi valde ut till nästa vår/sommar. Maria Westerlind hoppade vi över, inget som vi fastnade för...behöver mer överraskningar! Men du ska inte vara orolig, kommer ha koll på Westerlinds kollektioner framöver....men det blir tyvärr inget till vår & sommaren.

Efter en dag med massa intryck så tog vi roomservice med sushi och stupade i säng redan vid 22....så skönt!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som ni har haft det fantastiskt kul!

Anonym sa...

Ida: Ja det hade vi verkligen!

Anonym sa...

Superkul att få rapport med tillhörande bilder! Det låter som om ni har haft en bra mässa. Det är ingenting annat än att se fram mot kommande kollektioner!

Anonym sa...

Det verkar bli en bra höst med andra ord. Den där rådjursklänningen verkar allt vara ngt :)

Unik Design sa...

Weronica: Ja det är mycket fint på G : )!

Mia: En bra vår och sommar Mia, inköpen var för 08....känns otroligt långt till dess. Men hösten är lika bra den, fantastiska kollektioner på ingång!

Sincerely Johanna sa...

Men så snålt att inte bjuda på nångot. Ädå härligt med massor med fina kläder att titta på.