måndag 7 januari 2008

We´re The Best.....

...well enligt oss själva iallafall! Blev tyvärr inget pris för oss denna gång, årets bästa företag inom kategorin Mode & Form gick till designmärket L´ecole National, vilket de var klart värda. För tre veckor sedan hade jag aldrig hört talas om det märket, men nu äger jag t om en sjukt snygg top av detta vinnande märke.

Festen var helt fantastisk, vi var ett stort Unikan-gäng på 8 personer som började kvällen med lite champagne hemma hos oss! Sedan bjöds det på middag och drinkar innan prisutdelningen. I takt med den übergrymma Karate Kid låten You´re the Best gick vinnare efter vinnare upp på scen i kategorier som Årets Klubb, Årets Café, Årets Bar/Mötesplats mm mm... Jag som var minst nervös av alla blev sjukt nervös när de skulle presentera de tre nominerade i kategorin Mode & Form och när alla började applådera när UNIK DESIGN stod på den megastora skärmen på scenen. Hanna hade lovat hänga med upp på scen, men ingen av oss visste egentligen vad vi skulle säga och när motiveringen lästes upp hörde jag att det var L´ecole som vann och blev så jäkla lättad, då slapp jag hålla ett påhittat tal : )! Sedan firade vi nomineringen med två flaskor champagne och festen kunde börja!!!

Varför blev Unikan nominerad då, jo det kan du läsa i Nöjesguiden som finns ute nu i Sthlm, Gbg och Malmö....men även här:

"Gigantiska köpcentrum utanför stadskärnorna och idel samma klädkedjor inne i city - känns det igen? Som tur är finns det folk som förstått att vi vill ha något annat. En av dem är Nina Egnell på Unik Design. Med fingertoppskänsla fyller hon butiken och webbshoppen med kläder och smycken från bland andra MbyM, Ivana Helsinki, Nanso och Maria Westerlind. Unik Design är facklan i likriktningens och franschisekedjornas modemörker"

Bilder från festen kommer i ett senare inlägg!! Tack Hanna, Jonas, Jessi, Jessica, Karin, Linda och Frida för härlig kväll med er.....We´re The Best.....la, la, la....

5 kommentarer:

Anonym sa...

You´re the best!!!
Du var nog den som var minst besviken över att Unikan inte vann och det är nog för att vi andra är så ofantligt stolta över dig så för oss fanns det bara en vinnare!
Tack för en underbar kväll och grattis L'ecole National!

Anonym sa...

Karin: goetjej : )! KRAM

Unknown sa...

Ja, det va verkligen en underbar kväll. Nina du e en vinnare för oss alla:)

Anonym sa...

Tack själv!! Vilken super kväll:-)
Och det kan inte sägas nog.. vinst el ej, jag e stolt över dig gumman och vad du åstadkommit med unik design! Kraaam!

Anonym sa...

Jonas: Tack darling!

Linda: Åhh...tack vännen och jag är stolt över att ha en så go Unikan-modell : )!